Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці оновили Volkswagen Golf Sportsvan

Компанія VW без зайвого пафосу провела рестайлінг свого компактного вена, який з перемінним успіхом на протязі останніх трьох років складав конкуренцію французькому колезі на ім’я Citroen C4 Picasso. Підтягнувши зовнішність Golf Sportsvan до сучасних моделей бренду, німці серйозно модернізували салон та вдосконалили технічну начинку практичного спортсмена.

Офіційний дебют Volkswagen Golf Sportsvan відбудеться в рамках Франкфуртського автосалону в вересні 2017 року, а вже на весні 2018 розпочнуться європейські продажі оновленого вена. Зовнішні зміни Golf Sportsvan пов’язані перш за все з оформленням передньої частини, заміни бампера та встановлення сучасних блоків світлодіодних фар. Серед непомітних нововведень можна відзначити свіжий вибір колісних дисків та розширення вибору кольорів для фарбування кузова.

Під капотом Golf Sportsvan може встановлюватись бензинові або дизельні силові агрегати. На вибір клієнтів запропоновано три бензинові мотори сімейства TSI, або два турбодизелі. Ефективність цих двигунів доведена до ідеалу про що свідчить середня витрата пального, яка не виходить за межі п’яти літрів на кожні 100 км пробігу. Базовий трициліндровий агрегат об’ємом 1 літр видає 115 к.с. максимальної потужності. Для тих кому цього здасться замало мають обрати 1,5-літровий агрегат на 150 к.с. Серед дизелів найбільш економним виглядає 1,6-літровий мотор на 115 к.с. з середньою витратою пального 4,2 літра на 100 км пробігу.

Інтер’єр новачка отримав нові матеріали обробки трохи змінену архітектуру торпедо та сучасну навігаційну систему Discover Pro. В основі цієї мультимедійної платформи лежить 9,2-дюймовий сенсорний дисплей, який значно краще відгукується на дотик та працює швидше ніж попередник. Нова інформаційно-розважальна система може інтегруватися зі смартфоном на будь якій операційній платформі. Загалом, в салоні Golf Sportsvan відчувається підвищення якості оздоблення, що дозволяє стверджувати про преміум орієнтацію цієї моделі.

На борту рестайлінгової модифікації Golf SV є велика кількість допоміжних систем, які полегшають життя водію. До базових систем пасивної безпеки можна додати опцію Front Assist та активний круїз-контроль. Також виробник оновив системи допомоги при паркуванні Park Assist та руху з причепом Trailer Assist.

На європейському ринку вартість Volkswagen Golf Sportsvan стартує з позначки у 19 тисяч євро…

01.09.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці оновили Volkswagen Golf Sportsvan

Політика конфіденційності